Spanske Mario Suarez vil tørne ud for Watford de næste sæsoner. Foto: Getty Images

Spanske Mario Suarez vil tørne ud for Watford de næste sæsoner. Foto: Getty Images

Watford har bekræftet købet af den spanske landsholdsspiller, Mario Suarez. Spanieren skifter med øjeblikkelig virkning fra Fiorentina til udkants-London. Midtbanespilleren har underskrevet en kontrakt, der binder ham med klubben i fire-et-halvt år.

Han tilbragte torsdag eftermiddag på Watfords træningsanlæg, hvor han skulle gennemgå anden del af de obligatoriske lægetjek, og for at blive enige om de personlige detaljer i forhold til aftalen.

Forhandlingerne fortsatte så i går, hvor de resterende detaljer blev sat på plads.

Handlen kunne dog ikke gå igennem, før det italienske fodboldforbund også havde godkendt handlen. Men det har de gjort nu, og dermed skifter Suarez til Quique Sanchez Flores’ klub.

Ifølge avisen, Watford Observer, har Watford betalt Serie A-klubben omkring 4.1 millioner pund, svarende til godt og vel 40 millioner danske kroner, for den 28-årige spanske landsholdsspiller.

Suarez vil dermed blive genforenet på Vicarage Road med Quique Sanchez Flores, som stod i spidsen for Atletico Madrid i én sæson, hvor Suarez også var til stede i klubben.

Mario Suarez har repræsenteret Spanien på alle landsholdsniveau, hvor han startede på U-16 og sidenhen fik sin debut på A-landsholdet. Han startede sin karriere hos Atletico Madrid, hvor han fik sin debut i 2005, men ikke formåede at blive en fast mand i startopstillingen, og derfor blev udlånt til andre klubber, så som Real Valladolid og Celta Vigo.

Suarez forlod Atletico i 2008 til fordel for Real Mallorca. Atletico havde dog en tilbagekøbsklausul, og efter to fantastiske år hos mallorcanerne, vendte Suarez tilbage til klubben fra den spanske hovedstad.

Her slog han hurtigt til på førsteholdet, hvor han optrådte 35 gange i 2010/2011 sæsonen.

Herefter fulgte en håndfuld succesfulde år i Atletico, hvor han blandt spillede en afgørende rolle, da Atletico i 2014 vandt La Liga og nåede til finalen i Champions League.

Læs også: Pellegrini: Jeg solgte Dzeko og Jovetic på grund af denne spiller