WBA har hentet stort ind i dette vindue. Men den største transfer er dog alligevel kommet her i går aftes, onsdag, da de har hentet PSGs mitbanespiller.

AF KRISTIAN PARIS   

West Brom har bekræftet, at de har hentet PSG polske midtbanespiller Grzegorz Krychowiak på en etårig lejeaftale. 

. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

 The Baggies har angiveligt gjort, hvad deres fans ønsker og hentet en stor spiller. Specielt efter de også har hentet Kieran Gibbs tidligere på sommeren fra selveste Arsenal.
“Albion har sikret sig to spillere inden for 24 timer efter aftale med PSG, der bringer Grzegorz Krychowiak til klubben på en sæsonlangt lån. ” Det skriver klubben på deres officielle hjemmeside.
“Efter Kieran Gibbs’ underskrivelse af en 4-årig lang aftale med the Baggies tidligere i dag, kan vi bekræfte, at den polske landsholdsspiller også kommer til WBA, der kommer fra den franske hovedstadsklub PSG. ” fortsætter klubben.
Selv udtaler hovedpersonen følgende: “Jeg kan tage en masse erfaringer med fra min tid i Spanien og Italien. Det her er en meget ambitiøs klub. Der er en god atmosfære her, ”  sagde klubben til handlen på deres hjemmeside.
Derudover har WBAs sportsdirektør beskrevet handlen som ‘fuldstændig fantastisk for klubben’.

“Det her en fantastisk aftale for Albion. At få en etårig aftale med så stor en spiller er fuldstændig fantastisk for vores lille klub. Grzegorz Krychowiak kommer med et imponerende CV og en masse erfaring fra Europa, som vi i den grad vil gøre brug af i den kommende sæson.” 

Grzegorz Krychowiak selv er 27 år, og kom sidste sæson til PSG, men har kun spillet 11 kampe. Før det spillede han to år i Sevilla, hvor han virkelig slog sit navn fast. Han styrede midtbanen og spillede 60 kampe for La liga klubben over to år.