Premier League-klubben West Bromwich Albion eller bare WBA i daglig tale er blevet enige med Liverpool og træner Jürgen Klopp om at leje Daniel Sturridge indtil denne sæson slutter. Handelen skulle ifølge klubben blive offentliggjort via Liverpools hjemmeside inden for den nærmeste fremtid.

WBA-træner Alan Pardew har sikret sig den tidligere Chelsea-angriber Daniel Sturridge på lån de næste seks måneder og det er foran klubber som Inter og Newcastle, der angiveligt også skulle have været ude efter den engelske angribers underskrift. Og netop WBA og Liverpool mødte lørdagen hinanden i FA Cuppen, hvor de noget overraskende blev til sejr for det undertippede WBA-mandskab med 3-2. Her var den meget omtalte video-dommer i spil flere gange, blandt andet på grund af tvivlsomme mål, off-sides og straffespark.

I West Bromwich Albion skulle Sturridge eftersigende få 120 000 000 som løn om ugen, hvilket svarer til cirka 1,1 millioner kroner ugen. Derfor har WBA, der også bliver kaldt ‘The Baggies’, betalt Merseyside-klubben omkring 16 millioner kroner for at leje ham.

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Kun 28-årige Sturridge har ikke formået at holde fast sin form i denne sæson og på grund af stjerner som Phillipe Coutinho, Roberto Firmino og Mohammed Salah har han ikke fået meget spilletid. Små skader af forskellige længder har dog også ind her og derfor har Sturridge indgivet et ønske om at forlade Jürgen Klopps hold i jagten på regelmæssig spilletid – for måske at blive en del af det engelske landshold, der til sommer skal spille VM i Rusland.

Flere medier skriver dog også, at sandsynligheden for at Sturridge skifter til WBA på en permanent aftale efter sommerferien, også skulle være pænt stor.

Sidste gang Sturridge var med i en Liverpool-kamp var i klubben 7-0-sejr i Champions League mod Spartak Moskva. Han har scoret tre mål og lavet tre assists i 14 kampe tilsammen i alle kampe og det er altså ikke meget for en angriber, der plejer at lave på den anden siden af 15 mål hver eneste sæson i Premier League.