West Ham fyrede mandag kroatiske Slavan Bilic, der efter en skidt start på sæsonen, har måttet lade sig udskifte af en tidligere United-manager. 

West Ham har i dag annonceret tilgangen af den skotske manager David Moyes, der tidligere har stået i spidsen for blandt andre Everton og Manchester United. David Moyes har siden sin tid i Everton haft svært ved at få tingene til at køre, og er tit blevet stærkt kritiseret af medierne.

Men West Ham tror altså på at tilgangen af Moyes kan redde sæsonen.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

“Vi har brug for en med erfaring, kendskab til Premier League og spillerne, og vi tror, David Moyes er den rette mand til at vende tingene rundt og få det bedste ud af spillerne. Han er velanset og respekteret i fodboldverden, og han kommer med friske idéer, organisation og entusiasme.”

“Han beviste med Everton, at han har store kvaliteter, og vi føler, at West Ham er den klub, der kan give David en platform, så han kan vise de kvaliteter igen”, siger Sullivan til klubbens hjemmeside.

Moyes selv er også rigtig glad for ansættelsen.

“Ja, det synes jeg, at jeg har. Jeg har stået i spidsen for fem klubber, siden jeg tog hul på min managerkarriere for snart 20 år siden startende med Preston og derefter Everton. Min periode i Manchester United er veldokumenteret og så gjorde jeg noget, jeg altid havde villet ved at arbejde i udlandet hos Real Sociedad.”

“Det er kun mit sidste job i Sunderland, som jeg ikke synes var et godt skifte, og jeg nød ikke opholdet. Så jeg er sulten for at gøre tingene rigtigt nu”, siger Moyes til West Hams hjemmeside og tilføjer:

“Jeg kender ikke nogen manager, der ikke har oplevet dårlige perioder. Især som spillet er i dag. Jeg håber, det giver mig styrke og en forståelse for, hvad der skal til.”