West Ham United har købt City-spiller Pablo Zabaleta på en to-årig aftale efter forsvarspillerns kontraktudløb fra Manchester City. 

Af: KRISTIAN SKOVBY

Zabaleta 32, vandt to Premier League titler gennem sine ni år i City, men forlader Etihad Stadium denne sommer, når hans kontrakt er udløbet.

Argentineren fortalte til sin nye klubs officielle hjemmeside: “Det er en stor fornøjelse at være en del af West Ham United”

“Jeg håber, at jeg kan give jer gode øjeblikke. Jeg kommer til klubben for at nyde mig selv og forhåbentlig have en meget succesfuld tid her”

“Nogle gange er en ny udfordring alt hvad du behøver, både som person men også som spiller. Jeg troede min tid i City var slut. Det har været fantastiske ni år”

“Manchester City gav mig muligheden for at komme til denne fantastiske liga, Premier League, noget jeg har nydt meget som spiller og for mig, var det sikkert det rigtige tidspunkt at skifte på”

“Også som spiller, jeg tænkte, at jeg ville fortsætte med at spille i Premier League. For mig, efter at have været så længe i det her land, det er en ny udfordring og jeg er klar og ser meget frem til det.”

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

 

West Ham-manager Slavan Bilic virkede torsdag til, at han var klar til at lave mange nøglekøb i løbet af sommeren, efter en skuffende anden sæson i spidsen for London-klubben.

Bilic fortalte til klubbens officielle hjemmeside: “Vi har brug for kvalitetsspillere. Selvfølgelig har du altid brug for kvalitetsspillere, men nogle gange køber man spiller til fremtiden og andre gange køber man spillere til at være back-ups, men vi er gode i den del”

“Vi kan snakke om, at hvis nogle af spillere forlader klubben, kan vi købe nye spillere til holdet, men vi mangler spillere, der vil gøre holdet bedre og de skal være kampafgørende.”