Nicklas Bendtners og Simon Kjærs gamle klub skal have ny træner. Det står klart efter Wolfsburg-ledelsen mandag gav sparket til den nu tidligere træner, Dieter Hecking. Det meddeler klubben i en pressemeddelse på sin hjemmeside.

Wolfsburg ligger placeret på en 14. plads i Bundesligaen efter en sæsonstart, der har kastet en sejr, tre uafgjorte og tre nederlag af sig. Dermed har den ambitiøse klub fra Nordtyskland kun skrabet sølle seks point sammen i sæsonens første syv kampe.

52-årige Dieter Hecking har været træner for Wolfsburg siden begyndelsen af 2013, og vandt i 2015 den tyske pokalturnering. Ifølge nyhedsbureauet dpa tager klubbens U23-træner, Valerien Ismael, midlertidigt over.

I samme pressemeddelse udtaler Dieter Hecking:

“Naturligvis er jeg skuffet, men det hører med til at være træner i denne branche, at man må for vente en separation, når succes udebliver. Det var desværre tilfældet for os.

Jeg ville gerne fortsætte med at arbejde med holdet og føre det tilbage til succes, men jeg respekterer klubbens beslutning.”

Dieter Hecking er den tredje træner, der forlader sit job i Bundesligaen i denne sæson. Foruden ham skilte Werder Bremen sig nemlig af med Viktor Skripnik, mens Bruno Labbadia stoppede for Hamburger SV kort tid efter.