Premier League-klubben, Wolverhampton Wanderers, i daglig tale Wolves, har netop slået klubbens egen transferrekord. Det har de gjort ved at hente Raul Jimenez på en permanent aftale. Han kommer til at koste dem 32 millioner pund.

AF: EMIL PLOVGAARD

Raul Jimenez Wolves
Foto: Michael Regan/Getty Images

Angriberen er i øjeblikket udlånt til Molineux fra Benfica, men nu er aftalen så blevet gjort permanent. Han har skrevet under på en fire-årig kontrakt med den engelske klub.

I denne sæson er han topscorer for ’Wolves’. I alt har han nettet 15 gange henover alle turneringer, og det har hjulpet til, at klubben i øjeblikket ligger på en syvendeplads i Premier League.

Derudover spiller man på søndag en vigtig semifinale i FA Cuppen mod Watford.

”Jeg er meget glad for denne permanente aftale, for jeg føler, at Wolves passer til mig”, fortæller spilleren til klubbens hjemmeside.

”Jeg har nydt min tid i klubben indtil videre”, fortsætter han.

”Jeg vil gerne gøre historie med denne klub. Sammen med mine holdkammerater vil jeg bringe klubben tilbage i toppen af Premier League. Det er det, vi alle ønsker, og vi deler alle den ambition.”

Den livsfarlige duo

Den 27-årige Jimenez har dannet en livsfarlig duo sammen med Diogo Jota i denne sæson. Duoen har siden december stået for 16 ud af de 27 mål, som klubben har scoret i Premier League i den periode. I samme periode har de endda bidraget med 10 assists.

Raul Jimenez, som er landsholdsspiller for Mexico, tilbragte tre år hos Benfica. Det var dog begrænset med succes for ham i den portugisiske klub. Det blev til 22 mål i 101 kampe. Han skiftede til Benfica fra Atlético Madrid i 2015.

Købet af Jimenez bringer Wolves’ forbrug op på hele 164 millioner pund, siden konsortiet Fosun overtog klubben.

Adama Traoré og Jonny var førhen de dyreste spillere i klubben, men nu er det altså Raul Jimenez.