Manchester Uniteds træner, Ole Gunnar Solskjær, vil have et sidste blik på PSV’s kantspiller, Steven Bergwijn, forud for et formodet bud på 25 millioner bud denne måned. Det skriver flere engelske medier.

De Røde Djævle har igennem længere tid ledt efter en forstærkning til offensiven. José Mourinho formåede aldrig at hente Ivan Perisic til klubben. Hans forfølger, Ole Gunnar Solskjær, er også på udkig efter noget fart og drivkraft til det offensive aspekt af spillet.

Nu skriver The Sun, at Bergwijn er blevet udset som den perfekte tilføjelse til Manchester United-offensiven. Solskjær har sendt flere talentspejdere til Eindhoven for at overvåge kantspilleren, meldes det.

Det er i de to kommende kampe mod FC Emmen og Groningen, at talentspejdere fra blandt andet Manchester United har kig på den unge kantspiller.

Selvom Ole Gunnar Solskjær kun er ansat hos Manchester United midlertidigt, kommer han alligevel med på råd, når der skal tales om transfers.

Den 21-årige Bergwijn har haft en fremragende sæson for PSV. Han har scoret ni mål og assisteret syv gange i Æresdivisionen i blot 16 kampe. De forsvarende hollandske mestre er dog desperate for at kunne beholde ham.