Serie A har de sidste fem sæsoner været domineret af et hold: Juventus, der har vundet rub og stub. Pokalturneringer og ligatrofæer er blevet hævet hjem de sidste mange sæsoner, ligesom klubben i år faktisk er at finde i Champions League finalen som de ikke har vundet siden 1996. 

AF KRISTIAN PARIS 

Jürgen Klopps Liverpool ser ud til at spille Champions League fodbold i næste sæson, og derfor er jagtet på potentielle nye spillere med niveau gået ind. Spillere, der blandt andet skal styrke deres position i hjemlandet England, men også levere på international plan i Champions League fra næste sæson af.

Liverpool ser ud til at ville køb ind til bredden på truppen, eftersom medier slår fast, at de er interesserede i den tidligere Chelsea mand Mohamed Salah, der nu spiller i Serie A for Roma.

FBL-ENG-PR-TOTTENHAM-CHELSEA

Det slår Football Italia fast.

De bekræfter også, at Klopp faktisk beundrer den egyptiske angriber og kantspiller, og at han angiveligt er ivrig efter at sikre sig Salahs kvaliteter. Men, der er et men – Roma sælger ikke til hvem som helst for hvad som helst.

Samme medier slår nemlig også fast, at de italienske giganter angiveligt forlanger i omegnen  af 350 millioner danske kroner for den egyptiske landsholdsspiller.

Salah kom til Roma sidste sommer, efter at have tilbragt nogle sæsoner i London, for omkring 150 millioner – Klubben stor derfor til at tjene stort på et eventuelt kommende salg: ca 200 millioner.

Siden Salahs ankomst til det italienske sidste år har hans scoret 17 mål og lavet 15 assist i imponerende 39 kampe. En præstationer, der ikke blot har fået Liverpools interesse, men også andre europæiske topklubbers.

Roma har i denne sæson nydt særdeles stor succes, og klubben ligger kun lige efter føromtalte Juventus, der fører ligaen med fire point ned til hovedstadsklubben.