Manchester United-spilleren Ashley Young har fortalt lidt om et sted, man ellers sjældent kommer i nærheden af. Omklædningsrummet for et professionelt fodboldhold er normalt et lukket land. Men den engelske kantspiller løfter dog sløret om hierarkiet.

Af Anders Lang Jensen

MANCHESTER, ENGLAND - OCTOBER 29:  Wayne Rooney of Manchester United (L) takes his place on the bench with Ashley Young of Manchester United (R) during the Premier League match between Manchester United and Burnley at Old Trafford on October 29, 2016 in Manchester, England.  (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Photo by Alex Livesey/Getty Images

Og den 31-årige spiller er bl.a. med til at styre musikken i omklædningen for the red devils. Han sidder desuden ved siden af Rooney, Zlatan og Eric Bailly. Og det er ikke det stille hjørne, Young har plads i.

Til mediet Kicca fortæller Young: ”Nu er Bailly kommet, og han er der. Sammen med mig, Rooney og Zlatan. Og det er os, som får opmærksomheden”, fortæller englænderen. ”Det er vidst det ”seje hjørne” vi har. Alle kigger lidt over mod os, og tænker, hvad der foregår?”

Alderen har en afgørende rolle i det seje hjørne, Young beskriver. Han selv er 31 år gammel. Og sammen med Zlatan og Rooney er det ikke de yngste gutter, der har plads i det eftertragtede hjørne. Spilletiden er mindre afgørende. Young har nemlig set langt fra spilletiden, og huserer mere på bænken end på venstrekanten på fodboldbanen.