Det er snart januar måned og det betyder et åbent transfermarked. Men allerede nu kan klubber snakke med andre spiller om et eventuelt skifte om halvandet måneds tid. 

Af David Paris 

Leicester vil hente Cafu

De forsvarende Premier League-mestre Leicester City er angiveligt tæt på at have lavet en aftale med Ludogorets-stjernen Cafu, der er er vurderet til cirka 90 millioner kroner. Brasilianeren er 25 år, hvis ikke I kender ham, så er han fløjspiller og har tidligere spillet for Sao Paulo.

Barcelona vil handle hos ‘Den gamle dame’

Den catalanske storklub, Barcelona holder eftersigende rigtig godt øje med den schweiziske højreback Stephan Lichensteiner. Han spiller i øjeblikket for de italienske mestre, Juventus, der også bliver kaldt ‘Den Gamle Dame.’ Desuden uden udløber hans kontrakt til sommer og Barcelona øjner derfor muligheden for at skrive kontrakt med spilleren uden om en overgangssum.

Engelske storklubber efter ung dansker

Det er i sandhed en stor tid danske Kasper Dolberg gennemlever lige nu. Silkeborg-talentet har i en alder af kun 19 år slået igennem i den hollandske talentfabrik Ajax Amsterdam og scorer lige nu i næsten hver kamp. Angriberen blev i sidste uge udtaget til A-landsholdets EM-kvalifikationskampe i weekenden og nu er der bud efter danskeren fra England. Chelsea og Manchester City har eftersigende sendt spejdere til Holland og vist deres interesse.

West Ham Låner nok ikke Fabregas

Det har ligget i kortene, at Chelseas midtbanespiller Cesc Fabregas skal udlejes, når januar transfermarkedet åbner om cirka halvanden måned. Den engelske Premier League-klub West Ham United har vist deres interesse for spanieren, men han vil eftersigende kun udlånes til en europæiske topklub, der kæmper med om mesterskabet i den pågældende liga.

LONDON, ENGLAND - MARCH 09:  Cesc Fabregas of Chelsea during the UEFA Champions League match between Chelsea and Paris Saint-Germain at Stamford Bridge on March 9, 2016 in London, United Kingdom.  (Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images)

Brug piletasterne herunder for at komme videre på listen