På en smuk og varm onsdag sidst i maj, er vi klar til at give dig de bedste nyheder fra fodboldpressen. De omhandler i dag Cristiano Ronaldo, Mohamed Salah og Cristian Eriksen. 

Lykkedes PSG med at hente Ronaldo?

Paris Saint-Germain håber på at kunne lokke Cristiano Ronaldo væk fra Real Madrid ved at tilbyde ham 40 millioner pund om året. Det skriver AS.

Den portugisiske stjerne har sået tvivl om sin fremtid i den spanske hovedstad med hans kommentarer efter holdets Champions League-sejr over Liverpool. Det har givet anledning til interesse fra franskmændene.

Ligue 1-mandskabet har allerede kontakte Madrid, fortæller nyhedsmediet, men Madrids høje krav og UEFAs Financial Fair Play kan blive en hindring.

Salah beder om mere tid hos Liverpool

Mohamed Salah har bedt om mere tid til at overveje hans fremtid hos Liverpool. Det skriver Don Balon.

Den egyptiske landsholdsspiller er førsteprioritet på Real Madrids ønskeliste denne sommer. Derfor er de 13-foldige europæiske mestre også ved at strikke et bud sammen for at lokke ham til Spanien.

Det offensive es hos The Reds, som i øjeblikket sidder ude med en skulderskade, vil ikke foretage sig noget drastisk. Derfor vil han tage sig god tid, til at tænke tingene igennem.

Både Barcelona og Real Madrid vil have Christian Eriksens underskrift denne sommer

Christian Eriksen fejrer scoring

Tottenhams midtbanespiller, danske Christian Eriksen, er det seneste navn, der er blevet tilføjet på Real Madrids liste over transferemner. Det skriver Marca.

Los Blancos er ved at forberede sig til et liv uden Luka Modric, som fylder 33 til september. De ser efter sigende Eriksen som den perfekte erstatning.

Barcelona er også interesseret i den danske landsholdspiller. De to Clasico-rivaler kan meget vel komme til at kæmpe om Middelfart-drengens underskrift.