Midten på ugen skal fejres. Her de hotteste navne i de forgangne dage og uger. Profiler som Vardy, Dolberg og mange flere er med! Læs med nedenfor!

AF KRISTIAN PARIS

Toby Alderweireld

Transfer: Tottenham Hotspur til Inter Milan

Den belgiske forsvarsspiller kan ikke rigtig få sin aftale med London-klubben forlænget – især ikke efter købet af Davinson Sanchez. Derfor prøver Inter nu at hente den stensikre og solide forsvarspiller inden vinduet igen lukker i.

 Siem de Jong

Transfer: Newcastle United til Ajax

Siem de  Jongs tid i Newcastle har været et sandt mareridt. Dog kan det snart slutte. Den hollandske landsholdsspiller håber på at kunne komme tilbage og blive genforenet med den klub, der gjorde ham god, Ajax. Selvom han altså var på udlån i PSV i sidste sæson.

 Kasper Dolberg

Transfer: Ajax til Monaco

Endnu en spiller fra Holland. Danskeren er angiveligt på vej til de franske mestre Monaco, hvorfor Ajax vil komme til at savne de Jong endnu mere end de allerede gør. Handlen estimeres til at være på omnkring 400 millioner.

Jamie Vardy

Transfer: Leicester City til Chelsea

Antonio Conte har længe været  i færd med at udvide sin trup og gøre den bredere, eftersom der igen er kommet Champions League bold på programmet i næste sæson. Det betyder fx. at han vil være interesseret i at hente den tidligere Premier League vinder Jamie Vardy som en forstærkning til det allerede uhyre stærke angreb.

Shkodran Mustafi

Transfer: Arsenal til Juventus

Juventus vil meget gerne hente Arsenals tyske midtstopper Shkodran Mustafi, der efter nogle år i London ser ud til at ville prøve nye eventyrer. Landsholdsspilleren er ellers kun 25 år gammel.