Vi samler her, onsdag, midt på ugen op de foregående tre dages transferrygter. Det inkluderer blandt andet Wilshere og Radamel Falcao. 

AF KRISTIAN PARIS

Jack Wilshere

Transfer: Arsenal til West Ham

Jack Wilshere vil kun komme til West Ham,  hvis the Gunners vælger ikke at kunne bruge englænderen på Emirates Stadion i næste sæson.

West Ham er angiveligt meget interesseret i spilleren, der sidste sæson var udlejet til Bournemouth.


Riyad Mahrez

Transfer: Leicester City til Liverpool

Det er nok ikke helt tilfældigt, at Liverpool bliver kædet sammen med Mahrez samme dag som Barcelona udviser interesse i Liverpools Coutinho. Mahrez har i hvert fald været ryget væk fra King Power Stadion i lang tid nu. Se også det store portræt af Riyad Mahrez her.


Radamel Falcao

Transfer: Monaco til AC Milan

AC Milan stopper åbenbart ikke med at forstærke truppen denne sommer, efter den netop har fået nye, rige og kinesiske ejere. Den tidligere Man Utd og Chelsea angriber er angiveligt højt på italienernes ønskeliste.

Gareth Bale

Transfer: Real Madrid til Manchester United

Dette er godt nok et gamllet rygte, men flere medier slår fast, at Manchester United stadig er interesseret i at hente Bale tilbage til England og Premier League, for han på den måde kan blive genforenet med sin tidligere manager, Jose Mourinho.

 Leon Goretzka

Transfer: Schalke til Juventus

Selvom flere medier slår fast, at Bayern München længe har været interesseret i Schalke 04 wonderkid Leon Goretzka, der er central  midtbane og kun 22 år. Han går en stor tid i møde..


Raul Jimenez

Transfer: Benfica til Crystal Palace

Selvom tidligere nævnte West Ham også er interesseret i Benfica stjerne, er det lige nu Crystal Palace, der fører kampen om mexicaneren.

Hvis han dog vælger West Ham, vil han blive forenet med sin landsholdskammerat Javier Hernandez.