Ugens midterste uge kræver selvfølgelig en update på alt, hvad der rører sig i Europas topfodbold. Læs med nedenfor. 

AF KRISTIAN PARIS

Mathieu Debuchy

Transfer: Arsenal til Brighton & Hove Albion

En spiller, der længe har været på vej ud af døren hos Arsenal er klubbens franske højreback, Mathieu Debuchy, som de hentede i Newcastle for nogle år siden. Nu ser han ud til at forlade London til fordel for nyoprykkede Brighton.

Kwadwo Asamoah

Transfer: Juventus til Galatasaray

Tyrkiske Galatasaray ser ud til at ville hente Juventus ghanesiske landsholdsspiller, Kwadwo Asamoah, der har været i Torino siden han kom til i 2012.

Jack Wilshere

Transfer: Arsenal til Real Betis

Arsenal gør i øjeblikket deres bedste for at finde en ny arbejdsgiver til deres udskældte midtbanespiller Jack Wilshere inden transfervinduet lukker i om bare to dage. De næste på listen er angiveligt spanske Real Betis fra La Liga.

Theo Walcott

Transfer: Arsenal til Southampton

Endnu en gang er Arsenal på banen. London klubben vil angiveligt sælge ud af deres engelske landsholdskantspiller Theo Walcott. Han skal i følge flere medier være en del af en handel, der sender Southamptons ønskede kaptajn, Virgil van Dijk den anden vej.

Grzegorz Krychowiak

Transfer: Paris Saint-Germain til West Bromwich Albion

PSG polske kæmpe er på vej væk fra den franske hovedstadsklub. WBA fra Premier League er interesseret i den pasningsstærke midtbanespiller, der vil passe perfekt ind i god fysisk fodbold i Englands bedste række.

Alexis Sanchez

Transfer: Arsenal til Manchester United

En ny bejler har meldt sig i kampen om Alexis Sanchez. Den kontraktstridende chilener er angiveligt blevet tilbudt til Manchester United i håbet om, at Arsenal kan få noget for angriberen denne sommer, inden hans kontrakt udløber næste sommer.