Det er midt på ugen, og nok en af de mest interessante uger på hele året. Det er i denne tid, at alle klubberne rundt omkring i Europa har sidste chance for at få det allersidste på plads til sæsonpremieren for de fleste europæiske ligaer i weekenden. Det betyder selvfølgelig en masse sprøde rygter! Værsågod…

AF KRISTIAN PARIS

Alex Oxlade-Chamberlain

Transfer: Arsenal til Chelsea

Han har netop stået overfor dem i dette års Community Shield kamp om trofæ, hvor Wengers utrættelige Arsenal mandskab stod overfor Antonio Contes nykårede engelske mestre, der desværre måtte se sig slået af de røde rivaler fra London.

Nu er det kommet frem, at Conte er på udkig efter en ny spiller. Formentlig en højreback – som supplering til Victor Moses – og på denne position har englænderen gjort det usandsynligt godt i slutningen af sidste sæson. Klubben er klar på at betale ca 250 millioner for spilleren.


Bruno Martins Indi

Transfer: Porto til Stoke City

Porto ser ud til at miste en af deres mest prominente spillere; Bruno Martins Indi, der er på vej til Stoke City. Den hollandske forvarsspiller var sidste sæson på leje i netop Stoke City, der eftersigende meget gerne vil gøre skiftet permanent.

Carlos Bacca

Transfer: AC Milan til Monaco

Han har længe været rygtet væk, men nu ser det ud til endelig at blive en realitet. De franske mestre fra Monaco har udvist interesse i den colombianske angriber igennem længere tid, og det varer nok ikke længe før det lægger et bud.


Ahmed Musa

Transfer: Leicester City til Hull City

Tigerne fra Hull har allerede i skrivende stund udvist interesse i Leicester Citys lynhurtige fløjspiller. Hull City vil angiveligt ikke risikere nedrykning i denne sæson, hvorfor de gør alt hvad de kan for at investere rigtigt i dette sommer transfervindue.