Af David Paris

Manchester Citys angriber Grabriel Jesus blev skadet i Manchester Citys seneste kamp. Det var nytårsdag mod bundeholdet fra Crystal Palace. En kamp der endte 0-0. Et godkendt resultat for hjemmeholdet på Selhurst Park, der nok mest af alt, havde regnet med en røvfuld. Pep Guardiolas Manchester City tabte dog point i forhold til mesterskabet og selvom mandskabet fra den blå del af Manchester nu er foran nummer to i Premier League, Manchester United, med 12 point, er intet afgjort endnu.

Jesus ses her for Palmeiras – den brasilianske klub, som han spillede for før han kom til Europa og Manchester City.(Photo by Adailton Damasceno/Brazil Photo Press/LatinContent/Getty Images)

Efter kun 25 minutter blev den unge brasilianske angriber udskiftet Sergio Augero og ingen af dem formåede at score. Årsagen var en skade, men omfanget af den er endnu uvist, skriver det engelske medie Goal.com

Umiddelbart efter kampen meldte træner Pep Guardiola, at Jesus ville være at finde på sidelinjen de næste to måneder. Det er dog fortsat usikkert og derfor vil vi opdatere jer på skaden, for der er netop kommet nye informationer:

Repræsentanter for Manchester City siger dette: “Vi kan bekræfte, at Gabriel  Jesus er blevet skadet og derfor har der været læger for at undersøge ham lige efter 0-0-kampen mod Crystal Palace søndag. Han vil i de følgende dage få foretaget flere undersøgelser og derfor regner med at inden for de næste to dage, så kender vi omfanget af hans skade. Og derfor også længden.” 

“Vi ønsker Gabriel den bedste periode og god genoptræning. Vi vil følgende opdatere verden og de forskellige medier.”

Selv udtaler hovedpersonen, at han ikke synes, at skaden er ‘stor’ – det er en lille skade, som han hurtigt kommer sig efter, skulle den unge angriber angiveligt have sagt.