Den store nyhed er, at selveste Cristiano Ronaldo kommer på banen i søndagens El Clasico-opgør. En kamp mellem Spaniens største klubber og som regel også en kamp om det spanske mesterskab, når kampen finder sted så sent på sæsonen, som det er tilfældet i denne sæson. Dog har Barcelona allerede sikret sig det spanske mesterskab og der er derfor kun andenpladsen tilbage for Real Madrid at kæmpe om. Med fire kampe tilbage har kongeklubben fire point op til rækkkens nuværende andenplads; Atletico Madrid.

Der har dog været en del skader på begge mandskaber forud for kampen og vi vil derfor i denne artikel give dig det fulde overblik over, hvad der må se til fra sidelinjen – og hvem, der skal kæmpe sig selv ihjel på banen.

Varane har været usikker forud for kampen, men er altså med i truppen – om han kommer på banen, må tiden vise  (Photo by Victor Carretero/Real Madrid via Getty Images).

Den spanske højreback Dani Carvajal er ude af opgøret efter han i Champions League semifinalens første kamp mod Bayern München pådrog sig en skade. Det forventes dog, at han er klar til finalen den 26. maj mod Liverpool. Derudover er Isco også ude med en skade og derfor skal træner Zinedine Zidane være kreativ i forhold til nye offensiv løsninger for Real Madrid.

I de sidste par dage har der også være tvivl om midterforsvaren Raphael Varans fysiske tilstand. Han slog nemlig hovedet i sidste kamp i La Liga – på trods af dette er han dog indkluderet i Madrids trup forud for rivalopgøret.

Raphael Varane had been an injury doubt heading into the weekend after being forced to sit out training during the week due to a calf injury. Despite that setback, the France international centre-back is included in the squad for El Clasico.

Også Barcelona har haft problemer med skader. Anfører Andres Iniesta er nemlig tvivlsom. Mere vides ikke. Kampen starter 20.45 og kan ses på TV3+.