Det er en hård fodboldverden vi lever i, og kravene til managers og trænere i de helt store klubber rundt om i Europa er helt enorme. Ole Gunnar Solskjær har leveret helt formidabelt trænerarbejde indtil videre, men alligevel er han ikke en sikker mand til fremtiden på Old Trafford.

Af Anders Lang Jensen

 

Ifølge Daily Mail er Manchester United klar til at tilbyde Ole Gunnar Solskjær en permanent kontrakt, hvis de slår Paris SG ud af Champions League.

Ole Gunnar Solskjær har været en stor succes, siden han i december fik jobbet som midlertidig Manchester United-manager, hvilket har medført en del snak om, hvorvidt De Røde Djævle skal ansætte ham på en permanent kontrakt.

Indtil videre er det ikke sket, men ifølge Daily Mail kan en permanent aftale blive en realitet inden for en overskuelig fremtid.

Juan Mata Manchester United

 

Avisen skriver, at Manchester United vil tilbyde Solskjær jobbet, hvis han formår at sende Paris SG ud af Champions League.

Franskmændene er på forhånd udråbt som favoritter, men kombinationen af Uniteds opadgående formkurve samt Neymars fravær har øget englændernes muligheder. Det første opgør mellem Manchester United og Paris SG finder sted på Old Trafford den 12. februar, hvorefter der er returopgør i den franske hovedstad den 6. marts.

Med Solskjær på sidelinjen har United vundet otte kampe og spillet en enkelt uafgjort.