Antonio Conte er manden, der skal lede Chelsea mod nye succeser. Sky Sports har samlet de vigtiste punkter på To-do listen.

Af: Anders Lang Jensen

John Terrys´s fremtid

Et stort tab kan være på vej til Conte, hvis John Terry siger farvel. Englænderen har kontraktudløb til sommer. Hullet i midterforsvaret ved dette scenarie ville være stort. Hvem skal så overtage rollen som anfører? Netop det skal Conte vurdere. Og i følge mange kilder vil Conte beholde Terry. En ting som vil glæde alle Chelsea-fans. Og rent sportsligt også en fordel selvom Terry er gået ned i verdensklasse denne sæson i forhold til mesterskabssæsonen.

Få Hazard tilbage på sporet

Hazard er gået fra at være årets spiller i England, til en sæson hvor ingenting er lykkedes, og formen har været elendig. En af de absolut vigtigste opgaver for Conte er at få Hazard tilbage til det niveau, vi kender ham for. Men om den italienske træner overhovedet når at arbejde sammen med den belgiske kantspiller, er fortsat et spørgsmål. For pengestærke PSG står klar med åbne arme, og Hazard var selv ude at indrømme at et skifte til den franske hovedstad, vil være attraktivt.

Giv de unge chancen

Roman Abramovic og Chelsea må ærgre sig forfærdeligt meget, efter alle de unge stjerne som er blomstret op efter deres skifte væk fra Londonklubben. Lukaku og De Bruyne er fremragende i henholdsvis Everton og Manchester City. Hvis de havde fået, en større chance end de gjorde, kunne de måske endnu have været at finde i Chelsea. Conte får mange spillere at arbejde med. Masser af spillere er ude på leje i hele Europa. Han skal beslutte, hvem der skal have chancen, for det er der mange der skal. Og med Loftus-Cheek, Miazga og Traore inde i truppen allerede er der gode muligheder for spilletid til de unge.

Conte overtager efter sommerens EM-slutrunde. Det bliver spændende at følge fremtiden i Chelsea efter denne dårlige sæson.