Onsdag aften går det løs på Old Trafford, hvor der venter et sandt traditionsopgør i Premier League i form af Manchester United mod Arsenal.

Foto: goolfm.net

Hjemmeholdet er inden kampen ramt af et par afbud, især på den defensive front. Man har dog forhåbninger om, at både Chris Smalling og Eric Bailly når at blive klar til kamp.

Ashley Young afsoner karantæne, mens Phil Jones angiveligt sidder ude med en skade, og både Romelu Lukaku og Luke Shaw pådrog sig slag i søndagens kamp mod Southampton.

Arsenals Granit Xhaka har fået tildelt karantæne, efter han har samlet fem gule kort sammen.

Mesut Özil kommer højst sandsynligt ikke i aktion, da han døjer med nogle rygproblemer.

Det siger de to trænere:

José Mourinho, Manchester United: Det bliver en svær kamp. De er et godt hold, som er godt kørende. Men på trods af vores begrænsninger, ved de også godt, at det ikke bliver nemt mod os.

Vi får ikke brug for et mirakel for at ende i top-4. Overhovedet. Vi mangler bare en stribe gode resultater, og vi skal ikke spilde point, hvor de ikke skal spildes.

Unai Emery, Arsenal: Det bliver en stor udfordring for os. Den kommer til at vise, om vi er inde i en god stime, eller om det kan blive bedre.

Det er meget svært at vinde der (på Old Trafford, red.). Det er en spændende kamp, og min motivation er stor.

Fakta før kampen:

Manchester United er ubesejrede i de seneste 11 kampe på Old Trafford mod Arsenal. Således har De Røde Djævle ikke tabt en kamp hjemme til Gunners siden september 2006. I den periode er det blevet til otte sejre og tre uafgjorte til Manchester United. Arsenal vandt dog en kamp på Old Trafford i marts 2015, i kvartfinalerne i FA Cuppen.

Manchester United har lukket 23 mål ind i de første 14 ligakampe i denen sæson. Til sammenligning skulle man 30 runder ind i sidste sæson, før der var lukket 23 mål ind bag David de Gea. De har indkasseret seks mål i det første kvarter i kampene. Og det er flest af alle hold i ligaen.

En sejr til Arsenal vil bringe dem op på 16 point på udebane i denne sæson, og det er det samme pointantal, de høstede på udebane i sidste sæson.

The Gunners er ubesejrede i de seneste 12 kampe i Premier League. Henover alle turneringer lyder den ubesejrede stime på 19 kampe.

Arsenal har scoret 24 mål i anden halvleg i denne sæson. Det er mere end nogen anden klub i Premier League.

Der er lagt op til et neglebidende opgør, når der fløjtes op klokken 21.00 onsdag aften. Kampen kan ses på TV3+.