United har været fantastiske i denne sæson. Ubesejret i de første fem kampe, scoret 16 mål og lukket to ind. Det er, hvad man kalder Mourinho-effekten i hans anden sæson. 

AF KRISTIAN PARIS

De Røde Djævle står overfor Southampton, der ligger nummer ni i den bedste engelske række.

Nyheder

United står over flere spillere, der er ude i lang tid. Spillere som Ibrahimovic og Marcos Rojo sammen med Pogba er alle meldt ude i flere måneder- Derudover er Rashford heller ikke klar til start lørdag eftermiddag.

Men Mourinho valgte at sparre enkelte spillere i midtugen og det betyder, at han har et næsten helt friskt hold til weekendens kamp.

Southamptons vil kunne byde velkommen til deres tidligere kaptajn Virgil van Dijk, der atter er på holdkortet. Derudover er Matt Targett ude med en ankelskade.

Mulige startopstillinger: 

Southampton: Forster, Cedric, Yoshida, Van Dijk, Bertrand, Romeu, Lemina, Tadic, Davies, Redmond, Gabbiadini

Manchester United: De Gea, Valencia, Bailly, Jones, Blind, Fellaini, Matic, Mata, Mkhitaryan, Martial, Lukaku

 (Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Resultat

Det er svært ikke at forudsige en United sejr i dette opgør. Southampton har ikke rigtig fået gang i målscoringen endnu og det står overfor Uniteds dødbringende offensiv.

Southampton vil gøre alt, hvad de kan for at holde United fra det første mål. Det kommer dog nok på et tidspunkt og vi forudsiger en stensikker sejr til United på 2-0.

Dermed ikke sagt, at Southampton kan gøre modstand for det kan de bestemt. Klubben er før blevet set overrraske og vi afskriver dem ikke helt fra weekendens opgør.

Mulige målscorere: Lukaku  og Mkhitaryan