To af fodboldens største klubber støder tirsdag aften sammen i UEFA Super Cuppen, der spilles i Makedonien på Skopjes Filip Arena. 

AF KRISTIAN PARIS

Super Cuppen afholdes traditionen tro inden den første rigtige opstart i den nye sæson, hvor vinderen af de to største europæisk klubturneringer i den forgangne sæson; Europa League og Champions League med henholdsvis Manchester United og Real Madrid som vindere.

Vi tager her et kig på kampen i aften:

Nøglespillere

Med blot 54 mål scoret i Premier League sidste sæson, og med fraværet af Zlatan Ibrahimovic, er det svært at se hvor de de mange mål skal komme fra.

Dog er den helt store nye stjerne i angrebet Romelu Lukaku, og det er nok ham vi skal holde meget øje med fra den røde side af banen. Han er en angriber, der bringer fysik og aggressivitet med sig, og han er desuden en spiller, der kan skabe problemer for ethvert forsvar i verden.

På den anden halvdel af banen finder vi mægtige Real Madrid med næsten flere verdensstjerner end vi kan tælle på en hånd; Ronaldo, Modric, Bale, Ramos, Marcelo, Kroos osv.

Og selvom klubbens forreste frontangriber, Karim Benzema, havde et betydeligt dyk i formen, og altså scorede 19 mål i alle turneringer, kan vi stadig regne med denne franskmand i rampelyset, når kampen fløjtes i gang i aften.

 (Photo by Clive Mason/Getty Images)

Forudsigelse

Ankomsten af Matic sætter måske  Pogba lidt mere fri offensivt, og det betyder, at vi kan forvente os yderligere offensivt finesse-spil fra de røde djvæle.

Dog bliver Real Madrid nok rimelig svære at slå uanset om Bale og Ronaldo spiller eller ej. Vi forudsiger en lige kamp men med fordelen til Real Madrid.

Real Madrid 2-1 Manchester United 

Mulig startopstilling

Real Madrid (4-3-3): Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Modric, Casemiro, Kroos; Bale, Benzema, Ronaldo

Man Utd (3-5-2): De Gea; Lindelöf, Smalling, Blind; Valencia, Herrera, Matić, Pogba, Darmian; Mkhitaryan, Lukaku