Det var noget af en kamp i går, da Liverpool mødte Real Madrid. Saksespark og to gange drop. Så er det virkelig en Champions League finale.

Her er nogle af de spillere som Karius skal have som forbillede – for de har også en gang trådt virkelig meget i spinaten.

Lionel Messi (vs Ungarn, 2005)

Messi er en spiller, der sjældent har en dårlig kamp, og derfor er det måske at tænke på tilbage på denne, der måske er en af hans værste. I hans landsholdsdebut mod Ungarn tilbage i 2005 bliver han skiftet ind i 63. minut, men blev smidt ud tre minutter senere angiveligt for at have givet en albue til Vilmos Vanczak.

Patrice Evra (vs Man City, 2006)

(Photo by John Peters/Manchester United via Getty Images)

Forventningerne var enormt høje, da Utd hentede Evra fra Monaco i 2006, men måske var det ikke ideelt at starte karrieren i et derby mod Man City. Evra kunne ikke følge med og blev udskiftet efter en halv time med et blå øje og et brud på selvtilliden.

United tabte kampen 3-1

Cristiano Ronaldo (vs Østrig, 2016)

I Portugals anden kamp under EM slutrunden i 2016 havde Ronaldo en forfærdelig kamp.
Han brændte store chancer og blev enormt frustreret og faktisk brændte han også et straffespark i den kamp.
Her var der virkelig ikke mange, der troede, at han ville fortsætte på toppen af fodboldens elite i flere år. Men det gjorde han og gør stadig.

Ronaldo (vs Frankrig, 1998)

. (Photo by Brian Bahr/Getty Images)

Den ultimativt dårligste præstation af en topspiller kommer fra en anden Ronaldo: brasilianeren.

Året er 1998 og Brasilien er i VM finalen mod Frankrig som de taber 3-0 til. Han fik et anfald få timer før kampen og skulle ikke have været med. I stedet overtalte han manageren til at tage ham med og spille, og den beslutning gav bagslag, han spillede elendigt og de tabte som sagt 3-0…