Den italienske Serie A klub AC Milan er gået transferamok efter de har fået nye, rige kinesiske ejere. Det har medført hele 8 nye spillere, og vi tager her et nyt kig på dem. 

AF KRISTIAN PARIS

Mateo Musacchio

AC Milan Training Session

AC Milans backkæde mangler en, der kan slå koldt vand i blodet…og det kan Mateo. Han har de sidste sæsoner imponeret alle med sin præstationer for La Liga klubben Villarreal, og rygterne gik faktisk på, at både Barcelona og Real Madrid var interesserede i spilleren.

Hakan Çalhanoğlu

AC Milan Training Session

Den tyrkiske landsholdsspiller kæmpede med skader sidste sæson for Bayern Leverkusen i Bundesligaen. Alligevel formåede han at lave seks mål og fem assists i 14 kampe for tyskerne.

En super intelligent spiller, der har øje for spillet – ganske enkelt en kommende superstjerne, og det her er vel  nok en af italienernes bedste signings nogensinde. Vi glæder os til at se ham i aktion.

Leonardo Bonucci

Juventus v Real Madrid - UEFA Champions League Final

Hvilken spiller. En af de bedste forsvarsspillere i verden er italienske Leonardo Bonucci, der det seneste årti har spillet for Juventus og vundet rub og stub i Italien. Den 30-årige spiller udgjorde bagkæden for Torino i sikker stil sammen med Barzagli og Chiellini.

Men nu har AC Milan noget overraskende hentet spilleren fra mestrene for omkring 300 millioner.

André Silva

TOPSHOT-FBL-CONFED-CUP-MATCH15-POR-MEX

AC Milan var alt for æfhængige af angriberen Carlos Bacca sidste sæson, der lavede 15 mål i alle turneringer og blev klubbens topscorer.

Nu har klubben hentet Andre Silva som en rekord transfer for omkring 300 millioner danske kroner. Mange løftede dog det ene øjenbryn, da klubben brugte så mange penge på en relativ ukendt 21-årig angriber.

Dog har han lavet hele otte mål i 13 kampe for landsholdet.