Denne sommers VM har været sprængfyldt med diverse forskellige rekorder. Her er nogle af de mest vanvittige, sjove og ikke mindst underlige og mærkværdige. Læs med lige her:

Neymar har ligget på jorden i…

Det kommer ikke som en overraskelse for nogen, at Neymar er en af de spillere, der filmer. Men ingen havde nok regnet med, at han filmer så meget. Det er nemlig kommet frem af en undersøgelse, at han har ligget på jorden i hele 14 minutter i alt.

Nu, hvor Brasilien er ude er der måske endnu mere grund til, at Neymar tilbringer lidt tid i sin seng ved at ligge ned.

England har vundet dere første straffesparkskonkurrence

Denne slutrunde kan af mange beskrives som den hvor England fandt sig selv igen. Sidste gang de vandt VM var for 62 år siden og derfor er der stor længsel blandt englænderne.

“Its coming home” er slogannet, og pokalen synes nu blot endnu tættere eftersom de vandt over Colombia i straffesparkskonkurrence.

Derudover har midtbanespilleren Jordan Henderson ikke tabt en kamp med landsholdet i 28 kampe i streg – det er den længste stime nogensinde i engelsk  historie.

(hoto by Michael Regan – The FA/The FA via Getty Images)

Tyskland røg ud af gruppespillet for første gang

Die Mannschaft kunne ikke gentage succesen fra Rio fra fire år siden. De forsvarende verdensmestre blev ydmyget og overspillet og det endte med, at de måtte forlade slutrunden i gruppespillet. Det er Löw nok ikke helt tilfreds med, men han måtte erkende nederlagene til Mexico og overraskende nok Sydkorea.

Mexico er røget ud i ottendedelsfinalerne ved de sidste 7 slutrunder

Mexicanerne havde nok håbet på, at de denne sommer kunne trodse statistikken og historien og IKKE ryge ud i ottendedelsfinalerne. Men det gjorde og historien fortsætter….

Dog kan det siges, at nationen har den ældste spiller, der nogensinde har deltaget i en knockout kampe ved en VM-slutrunde. Rafael Marquez er 39 år gammel og tæller 139 dage. Ganske imponerende. Se det er en af de rekorder man kan stolte af.

Mexico har også den spiller, der har modtaget det hurtigste gule kort nogensinde. Det skete for Jesus Gallardo der fik et efter bare 15 sekunder. Det er måske en af de rekorder man ikke er helt så stolte af.