Som alle nok ved lykkedes det Conte og co. at sikre sig Chelseas sjette mesterskab i den bedste engelske række i fredags, da de formåede at vind 1-0 over West Bromwich på udebane. Nu kigger på tilbage på en ret så imponerende sæson for de blå fra London. 

AF KRISTIAN PARIS 

Chelsea 4-0 Manchester United

FBL-ENG-PR-CHELSEA-MAN UTD

Et hamrende 4-0 nederlag til de evige rivaler Manchester United og den tidligere manager Jose Mourinho symboliserede klubbens 3-4-3 revolution.

Resultatet overbeviste både medier, fans og spillere om, at den nye formation var vejen frem.

For hvad er et nyt system værd, hvis man ikke tror på det?

Chelsea 2-1 Tottenham

Chelsea v Tottenham Hotspur - Premier League

Resultatet udvidede klubbens forspring til de tætteste forfølgere fra Tottenham yderligere – et resultat, der på mange måder ville have lagt endnu mere pres på Chelsea, hvis ikke de havde vundet – og for Tottenhams vedkommende kunne en sejre her, meget vel have sikret dem mesterskabet…

Manchester City 1-3 Chelsea

Manchester City v Chelsea - Premier League

Det var en af de kampe, hvor Chelsea virkelig viste resten af England, hvilket hold, der er de bedste, og hvor store titelaspiranter de virkelig var.

City kom ellers foran på et selvmål af Gary Gahill. I anden halvleg sikrede to mål af Diego Costa og et enkelt af Willian Chelsea sejren.

Costa var i denne kamp tilbage i sin helt gamle form, hvor han virkelig sparkede r*v – endnu en gang er han Chelseas topscorer.

Arsenal 3-0 Chelsea

Arsenal v Chelsea - Premier League

Lidt paradoksalt, at den kamp, der har været mest afgørende for klubbens succes er et ydmygende nederlag til by rivalerne fra Arsenal.
Tidligt på sæsonen vandt Wenger og co. nemlig med hele 3-0 over Chelsea.

Men det var også i denne kamp, at Chelsea italienske manager Antonio Conte valgte at skifte 4-2-3-1 systemet ud med hans eget berømte 3-4-3.

Kaptajnen John Terry blev sat udenfor ligesom Ivanovic og Osvar, mens Marcos Alonson og
Victor Moses blev budt indenfor i varmen i deres nye roller.