Arsenals forsvarsspiller og landsholdsspiller går på pension. Men faktisk ikke på klubholdet, men kun på landsholdet. 

Det drejer sig om forsvarspilleren Laurent Koscielny, der fra dags dato har afsløret, at han stopper på landsholdet og fra den internationale tjeneste. Det afslører franskmanden til den franske cheftræner Dider Deschamps.

Den 33-årige spiller har spillet 51 gange for sin  nation. Han måtte desværre se sig ikke klar til landsholdets succes i sommers under VM i Rusland. Han var nemlig skadet i sidste halvdel af sæsonen og kunne derfor ikke nå at blive klar til at spille for Frankrig under slutrunden.

MANCHESTER, ENGLAND – MAY 17: Laurent Koscielny of Arsenal breaks past Ander Herrera of Manchester United during the Barclays Premier League match between Manchester United and Arsenal at Old Trafford on May 17, 2015 in Manchester, England. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Kommer ikke til VM igen

I et interview med Canal+ og the Mirror, har Arsenal midstopperen udtrykt sin skuffelse over ikke at være med til den franske VM succes i sommers. Han har dog også afsløret, at han har stor respekt for den franske manager Didier Deschamps.

” Han ringede en gang til mig på min fødselsdag i september. En masse mennesker er blevet skuffet over mig- Ikke kun min schef. Men det føles virkelig hårdt. ” har Arsenal spilleren udtalt.

“Når man er i god form, har man en masse venner. Når man er skadet, bliver man glemt – i hvert fald efter en vis periode. ”

Laurent Koscielny regner med at komme tilbage på holdkortet for Arsenal i næste måned. Det er dog klart, at den næste mulighed for at være med til at vinde VM, nok er forbigået.

Frankrigs sejr til VM i sommers, har taget virkelig hårdt psyikis på mig. Jeg er nu 33 år gammel og jeg har været med til to EM og en VM slutrunde. Frankrig har en god generation af spillere lige nu og det bliver nok lidt svært for mig om fire år. “