En af de mest omdiskuterede sager dette transfervindue må uden diskussion siges at være Barcelonas interesse i Liverpools Coutinho, efter catalonierne solgte Neymar til PSG. Nu har de fundet på en ny løsning. 

AF KRISTIAN PARIS

Barcelona har dog jagtet Phillippe Coutinho hele sommeren uden held, og nu hvor transfer deadline day nærmer sig, er der ikke meget tid tilbage for de spanske giganter til at hente den lille brasilianske troldmand.

Derfor har Barcelona også rettet synet mod en anden spiller, der kan fungere som klubbens plan B. Det skriver Sport.
Den Plan B inkluderer PSGs kantspiller Angel Di Maria, der faktisk tidligere har spillet for klubbens evige rivaler, REal Madrid.

 (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Barcelona søger efter en spiller, der udfylde den rolle som Neymar tidligere havde i klubben. En offensiv stjerne, der kan spille alle tre positioner i angrebet. Derfor ser de Di Maria som en passende afløser for braslianeren.

Avisen skriver, at forhandlinger mellem de to klubber er påbegyndt, selvom spanierne til at begynde med ikke regnede med, at hovedstadsklubben ville sælge spilleren.

Det unge wonderkid Kylain Mbappe fra Monaco har dog udpeget PSG, som den eneste klub han vil til, og den handel, kan gøre Di Maria unødvendig og måske sende ham til Barcelona.

En handel til Barcelona kan også finansiere købet af Mbappe. Dog forlyder det, at Barcelona ikke vil betale mere end 450 millioner kroner for argentineren, der kom til den franske hovedstad for 440 millioner tilbage i 2015.

Desuden vil argentinerens fireårige periode hos rivalerne Real Madrid heller ikke være super godt for en handel, der sender ham til Barcelona.

Di Maria scorede i sit første år i Frankrig 18 mål for klubben, dog håber flere fans på, at han vil kunne ramme de 20 mål i næste sæson.