I sidste uge kom det frem, at Bayern Münchens førstekeeper, Manuel Keeper, måske ikke ville vende tilbage i denne sæson – i hvert fald ikke før lang tid efter jul. 

AF KRISTIAN PARIS

Derfor har klubbens reservekeeper, Sven Ulreich, vogtet målet for sydtyskerne i de sidste par uger. Og han har gjort det ganske udmærket – faktisk så godt, at flere medier snakker om, at han kan få sin kontrakt forlænget efter hans heroiske præstation,da FCB vandt 1-0 mod Stuttgart i weekenden.

Den sydtyske storklub kom foran i det 79. minut, da den tyske landsholdsspiller Thomas Müller scorede til 1-0. Müller og co. fik dog dømt straffe i mod sig, og det reddede Ulreich på mirakuløs vis, og det medførte, at Bayern kunne tage derfra med tre point.

Klubbens sportsdirektør Hasan Salihamidzic har hævdet, at han har talt med reservekeeperen for muligheden for en forlængelse af de to parters samarbejde. Det skriver das Bild, der er en tysk sportsavis.

 (Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

– Vi har talt med Ulle, og sagt, at vi ønsker at snakke om en forlængelse af hans kontrakt.

 

Ulreichs nuværende aftale med klubben udløber til sommer, og har for det meste været andenkeeper bag den tyske landsholdslegende Manuel Neuer. Derfor har flere medier også snakket Ulreichs mulighed for at skifte klub for at få fast spilletid et andet sted.

Dog vil det dog ikke være det værste sted for Ulreich at blive, hvis han skulle vælge det. Bayern har nemlig vundet den bedste tyske række de sidste fem år, og gør det højst sandsynligt også i år, selvom de ikke har været hel så altdominerende som de har været de andre år.

Tidligere har Ulreich kun været på kontrakt i Stuttgart som han forlod i 2015 til fordel for de tyske mestre.