En af de helt store historier henover sommeren har været, hvorvidt Chelsea stjerneangriber, Diego Costa, ville blive i London eller forlade klubben til fordel for et skifte til Kina eller sin tidligere klub, Atletico Madrid. 

AF KRISTIAN PARIS

Den uønskede stjerne formåede ikke at skifte væk fra the Blues denne sommer. Det betyder, at han bliver nødt til at tilbringe det næste halve år i en klub, der officielt og åbenlyst ikke ønsker den store angriber. Og det kan være hårdt.

Men lidt håb er der dog for Costa. For flere medier melder nu om, at den brasiliansk-fødte angriber er med i Chelseas 25 mand trup over spillere, der skal spille i Premier League.

Den spanske landsholdsspiller har som sagt brugt hele sommeren på at skændes med klubbens manager, Antonio Conte, der angiveligt skulle have fortalt Costa, at han ikke er ønsket over en simpel SMS-besked.

 

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Og selvom Costa er med i Premier League truppen betyder det ikke, at han er lovet masser af spilletid. For den italienske manager, Conte, har allerede forstærket sig gevaldigt på netop Costa foretrukne position.

London klubben har brugt lige knap en halv milliard på at hente Real Madrids stjerneangriber, Alvaro Morata, til klubben. Derudover har klubben også Batshuayai at gøre brug af.

Når alt kommer til alt, er Costa faktisk tredjevalg, og det var da heller ikke meningen, at han skulle blive i London i denne sæson også.

Hans tidligere klub, Atletico Madrid, lider under det såkaldte ‘transfer-ban’ og det betyder, at Costa først ville kunne komme til den spanske hovedstad til januar. Indtil da var planen , at han skulle udlejes til enten Kina eller en anden interesseret klub. Senest blev Eveton rygtet sammen med angriberen.