Det er alt eller intet i aften, når de to storklubber, Real Madrid og FC Bayern München, i returopgøret i Champions League semifinalen, der meget vel kan afgøre succesen på de to klubbers sæsoner. 

Derfor forventes der også, at begge mandskaber kommer ud til kampen på fuldt blæs og med bedste mandskab. Det rygtes, at Real Madrid har fravalgt en af deres helt store til startopstillingen for at henvise ham til bænken.

Manchester United transferemnet Gareth Bale har længe været uønsket i den spanske hovedstad, hvor han bestemt ikke har været elsket af manager, Zinedine Zidane.

Bale, har spillet størstedelen af denne sæson på bænken i den spanske storklub, og det ville derfor ikke være uvant for ham at starte aftenens topbrag på sidelinjen. I følge avisen the Mail kan Bale allerede forlade Santiago Bernabeu til sommer, når transfervinduet igen åbner. Real Madrid har i den seneste periode brugt andre spillere som Isco, Marco Asensio og Karim Benzema, der alle har præsteret bedre end walisiske Bale.

FBL-EUR-C1-REALMADRID-TRAINING

Real Madrid betaler lige nu hel 3,5 millioner til Bale om ugen for at have ham i klubben. De købte ham tilbage i 2013 som den daværende dyreste spiller i verden. Klubbens præsident, Florentino Perez har også insisteret på Bale bliver i klubben i mindst en sæson mere.

Men da manager, Zidane blev spurgt om Bales fremtid i klubben talte han udenom og fokuserede i stedet på aftenens opgør.

Real Madrid vandt første kamp i Tyskland med 2-1. Det skete takket være et mål af netop Marco Asensio, der kom ind fra bænken, efter spanierne kom bagud 1-0 i første halvleg.

I La Liga skal Real Madrid forsøge ikke at tabe helt ansigt i weekenden, når de tager i mod FC Barcelona i sidste års El Clasico, når Barcelona har vundet mesterskabet.