En af Juventus ‘ spillere er kommet med den ultimative tillids- og loyalitetserklæring, da han sagde nej til et drømmeskifte til Premier League klubben Chelsea.

Det drejer sig om italieneren Daniele Rugani, der længe har været på ønskelisten i Chelsea. Juventus spilleren har indrømmet, at han ikke har – eller nogensinde har haft – intentioner oma t forlade klubben til fordel for Stamford Bridge.

I sommers blev det slået fast, at Rugani var en af dem, der stod allerøverst på Maurizio Sarris ønskeliste, da han blev manager for PL-klubben i sommers. Han skulle være blevet den anden signing efter Jorginho, der kom fra Napoli for omkring 400 millioner kroner.

. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Rugani får ikke spilletid

Chelsea hentede som bekendt ikke en midtstopper i sommers. Flere var uforstående overfor Ruganis valg om at blive i støvlelandet. Specielt når han indtil videre kun har spillet en kamp i Serie A og endnu mindre i Champions League.

Hans kontrakt med Juventus udløber lige nu i sommeren 2021, og lige nu må siger hans agent, at hans mål er at kæmpe sig på holdet i klubben. Og inden ikke al for længe.

Chelsea kommer til at jagte en ny midstopper til vinter, når truppen endnu en gang skal forstærkes. Måske de vil prøve at hente Rugani endnu en gang. Specielt, hvis Rugani ikke har fået flere minutter på førsteholdet i løbet af de næste to måneder.

Chelseas to midstopperen, Gary Cahill og David Luiz står nemlig lige nu til at forlade klubben til sommer. Begge stjerners kontrakter udløber til juni. Men som det ser ud lige nu så kan det forventes, at klubben forlænger med brasilianeren Luiz. Han har indtil videre spillet en god sjat kampe for Sarris Chelsea. Modsat Gary Cahill hverken får spilletid eller er anfører for London klubben mere. Derfor har der været rygter om, at han skulle forlade Stamford Bridge allerede til vinter, når transfervinduet igen åbner på ny.