Manchester City har netop leveret en af de bedste præstationer i denne sæson indtil videre. Klubben lamme tævede Stoke City i går på hjemmebane med hele 7 mål. Desuden lukkede de selv 2 ind. I kølvandet på et resultat tager vi et kig på, hvorfor klubben vinder Premier League i denne sæson. 

AF KRISTIAN PARIS

Guardiola har Premier League erfaring

 (Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Guardiola har nu været en sæson i engelsk fodbold og  han har fundet fodfæstet.

Klubben sluttede i sidste sæson som nummer tre, men i år er de klar på at udfordre titel endnu mere.

Den spanske manager har erfaringen og spillerne til at genvinde Premier League…

Skræmmende god offensiv

(Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

Sidste sæson lavede Man City hele 80 mål – en god præstation for et hold, der afhang meget af Sergio Aguero. Efter blot syv kampe har klubben allerede lavet en fjerdel af de mål de lavede i sidste sæson – 22.

Med stjerner som Leroy Sane, Raheem Sterling, Kevin de Bruyne, Bernardo Silva, David Silva, Sergio Aguero, Gabriel Jesus synes det nærmest helt umuligt overhovedet at vælge en startellever.

Gabriel Jesus og Sergio Aguero nye samarbejde

(Photo by Adailton Damasceno/Brazil Photo Press/LatinContent/Getty Images)

Over sommeren florerede der rygter om, at Aguero var utilfreds med ankomsten af Gabriel Jesus, der kunne true hans egen startplads.

Men nu ser det ud til, at Jesus ikke er en konkurrent men snarere en kollega. Jesus har indtil videre lavet fire mål, mens Aguero har lavet seks selvom han har været skadet. En uhyre god duo…

Ederson har løst klubbens målmandsproblem

. (Photo by TF-Images/Getty Images)

City vandt sidste titlen i 2014, da Joe Hart var solid og pålidelig. Siden da har klubben dog manglet en reel arvtager efter Harts forsvinden, der har været udlejet til Torino.

Guardiola har ikke været tilfreds med Claudio Bravo, ligesom fans eller eksperter heller ikke har været, men nu ser det ud til, at klubben endelig har fundet den mand, der skal stå i spidsen for klubbens defensiv.