Verdensholdet i fodbold er et hold, der laves af trænere, journalister og eksperter. Det er et hold, der indeholder de bedste elleve spillere i den forgangne sæson og det forgangne år. Her kommer vi med nogle bud på nogle spillere, der ikke er med på verdensholdet, men som lige så godt kunne være det.

Miralem Pjanic

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Det var en tæt konkurrence mellem Christian Eriksen og Miralem Pjanic om hvem af dem, der skulle med på vores liste her. Men den bosniske verdensstjerne fra Juventus vandt som bekendt i sidste ende. Ham og Torino holdet vandt nemlig Scudettoen i sidste sæson – svarende til the double.

Han blev mest brugt som en defensiv midtbanespiller i sidste sæson, men det stoppede ham ikke fra at score mål.

Han lavede nemlig hele fem mål og imponerende 11 assists.

Gareth Bale

Først vinder han ikke sæsonens mål, da han formåede at score på saksespark i CL-finalen. Og nu er han altså heller ikke udtaget til verdensholdet. Hvad foregår der FIFA?

Bale har på det seneste været i skyggen af Ronaldo og det har hindret ham i at shine helt så meget som man kunne håbe på. Vi mener dog alligevel, at hans præstationer i sidste sæson under meget svære forhold, kunne have gjort ham fortjent til en plads på det eftertragtede verdenshold.

Roberto Firmino

Med 10 mål og otte assists har Liverpool stjernen virkelig taget verden med storm. Han blev den mest effektive spiller i Champions Leagues historie nogensinde. Og alligevel er han ikke med blandt de 11 bedste på verdensholdet. WHUAT?

Det er endnu mere overraskende, at hans to kompagnoner Salah og Mane faktisk er nomineret. De har dog begge lavet færre mål og færre assists.

Jan Oblak

Kun fem keepere er på nomineringslisten. Jan Oblak er den keeper i La Liga, der i sidste sæson lukkede færrest mål ind – for den tredje sæson i træk. At han ikke er udtaget er en gåde og en meget stor skandale! KOM NU FODBOLD EUROPA!