Nedenfor kan læses, hvilke engelske spillere, der udtaget til nationens kommende landsholdssamling, der blandt andet byder på et par venskabskampe. Flere spillere er MEGET overraskende udtaget. 

AF KRISTIAN PARIS

Ja, det er ikke just roser og hyldest den engelske landstræner, Gareth Southgate, har fået for sit job som Englands landstræner. Men intet desto mindre står han, på trods af kritikerne, stadig i spidsen for det landshold, der ikke har vundet en titel i næsten 60 år.

Nu er landstrænerens 25-mands store trup blevet udtaget (kan ses under billedet) til de to venskabskampe mod Tyskland den 10. november og mod Brasilien den 14. november.

Landsholdspausen vil for mange andre nationer være afgørende for, om de kommer med til VM i Rusland i sommeren 2018. Det er nemlig vind-eller-forsvind kampe som otte nationer er ude i. Det er de såkaldte bedste toere, der skal møde hinanden – deriblandt Danmark.

Alle tre førnævnte lande har kvalificeret sig til slutrunden næste sommer. ​

. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Unge debutanter som Tammy Abraham, der først blev rygtet som landsholdsspiller for det nigerianske landshold, Ruben Loftus-Cheek og Joe Gomez er alle blevet udtaget til A-landsholdet for første gang i karrieren.

Meget overraskende er der dog en gammel kending tilbage blandt de heldige 25. Der er nemlig tale om Man Utds kantspiller/wingback, Ashley Young, der for første gangen siden 2013 er tilbage i varmen hos landstræneren. Det sker efter han har imponeret for de røde djævle i Premier League.

 

Målmænd: Jack Butland (Stoke), Joe Hart (West Ham), Jordan Pickford (Everton)

Forsvarsspillere: Ryan Bertrand (Southampton), Gary Cahill (Chelsea), Joe Gomez (Liverpool), Phil Jones (Man Utd), Harry Maguire (Leicester), Danny Rose (Tottenham), John Stones (Man City), Kieran Trippier (Tottenham), Kyle Walker (Man City)

Midtbanespillere: Dele Alli (Tottenham), Fabian Delph (Man City), Eric Dier (Tottenham), Jordan Henderson (Liverpool), Jesse Lingard (Man Utd), Ruben Loftus-Cheek (Crystal Palace), Raheem Sterling (Man City), Harry Winks (Tottenham), Ashley Young (Man Utd)

Angribere: Tammy Abraham (Swansea), Harry Kane (Tottenham), Marcus Rashford (Man Utd), Jamie Vardy (Leicester)