Vi har tidligere skrev om, hvordan Barcelona prøvede at hente Liverpools Phillippe Coutinho til klubben i sommers. Tillige det er det kommet frem, at catalonierne nu igen vil prøve at hente brasilianeren til vinter, for at erstatte Neymar en gang for alle. 

AF KRISTIAN PARIS

Nu er der sket endnu en udvikling i den sag – interessen for Coutinho hører åbenbart aldrig op. Vi skrev faktisk tidligere, at Liverpool havde indset, at de ikke kunne holde på Coutinho til evig tid, hvorfor de havde udset sig en afløser i form af Julian Draxler fra PSG.

Og det er netop til den franske hovedstad vi skal for at se på Coutinhos måske kommende arbejdsgiver.

For det ingen hemmelighed, at Barcelona i den grad har været på jagt efter Coutinho – en jagt, der blot er blevet intensiveret efter deres nyindkøbte offensive es, Ousmane Dembele, løb ind i en ret alvorlig skade meget tidligt på sæsonen.

Det ser nu ud til, at Barcelona vil møde modstand i kampen om brasilianeren i form af Ligue 1s førerhold, PSG.

. (Photo by Ian Walton/Getty Images)

PSG har ellers forstærket sig meget på de offensive pladser i denne sæson. Ind er kommet verdens nu dyreste fodboldspiller, Neymar, sammen med det unge franske wonderkid, Kylian Mbappe, fra rivalerne Monaco – godt nok kun til leje, men med muligheden for at købe ham, når sæsonen er slut. Desuden har klubben også frygtindgydende Cavani, og til sammen udgør de det måske bedste angreb i verden lige pt.

Nu er franskmændenes potentielle nye spiller, Coutinho, altså blevet kædet sammen med et skifte til hovedstaden – i sær efter hans agent, Kia Joorabchian, er blevet set møde med PSGs egen sportsdirektør, Antero Henrique her tirsdag eftermiddag.

Flere medier skriver også, at den brasilianske troldmand udtrykkeligt har bedt sin agent om at holde sig væk fra den catalonske hovedstad, Barcelona.