Det er uden tvivl en af klubbens vigtigste kampe, når Tottenham i morgen møder Juventus i den meget afgørende CL-kampe, der bliver kulminationen på begge klubbers hidtige sæson. 

AF KRISTIAN PARIS

Derfor er det også meget overraskende, at klubbens centrale forsvarsspiller, Toby Alderweireld, ikke er blevet tilmeldt denne rundes Champions League kampe.
Det er sådan,at efter hver transfervindue – 2 gange om året – om vinteren og om sommeren, skal klubberne indgive en officiel liste over de spillere, der kommer til at spille Champions League. Der er naturligviv visse begrænsninger for klubberne og det betyder ofte, at managerne bliver nødt til at vælge mellem flere spillere, fordi der ikke er plads til dem alle.

The Telegraph skriver her til formiddag, at selvom Alderweireld spillede alle 90 minutter mod Newport County i FA Cuppen sidste uge,  efter at være blevet skadet i tre måde i sin læg, har han ikke overbevist manager, Mauricio Pochettino, om også at bruge ham i de meget store, kommende kampe.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Alderweireld blev også udeladt af Tottenhams trup mod Arsenal i denne weekend, med den begrundelse, at den belgiske landsholdsspiller, ikke er fysisk god  nok form.

Det har dog også ført til rygter om, at belgieren måske ikke længere har en fremtid i London-klubben. Det kan være svært at sige, for Alderweireld har været en vital spiller for Spurs siden han kom til klubben i sommeren 2015, og hans imponerende præstationer har ført til, at han bliver betragtet som en af de bedste midstoppere i Europa lige nu.

Hans kontrakt udløber først i sommeren 2019, men klubben har det angiveligt svært ved at overbevise ham om at forlænge samarbejdet med London klubben.

Med ankomsten af colombinakse Davinson Sanchez, der også har imponeret i Tottenham, kan det måske være svært for Alderweireld at få lige så meget spilletid som før han blev skadet – og før Sanchez kom til klubben.