Det har været noget af en sæson. Premier League er slutrunden, nedrykkerne er fundet og mestrene det samme. Sagt på en anden måde: sæsonens vindere og tabere er fundet. Faktisk har der dog også været nogle overraskelser i løbet af sæsonen. Læs om dem alle her. 

Hvor dårlig Alan Pardew i virkeligheden er

Darren Moore sit bedste for at holde West Bromwich oppe, efter den tidligere manager, Alan Pardew, katastrofalt nærmest havde kørt klubben til sikker nedrykning. Og det kunne ikke undgås. Alan Pardew tog over efter Tony Pulis blev fyret fra klubben i begyndelsen af sæsonen. De fleste troede han kunne redde dem…men i stedet endte de med at rykke ned.

Huddersfield forbliver i PL

De fleste havde nok ikke regnet med at finde Huddersfield Town i PL i næste sæson også, men klubben har taget de fleste ved næsen og trodset oddsene. Deres solide forsvarsspiller er blandt andet en af årsagerne til, at de findes i PL igen i næste sæson også.

3. Burnley har kvalificeret sig til Europa League

(Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Måske havde du set, at Huddersfield ikke ville rykke ned, men denne her har du med garanti ikke forudset. At the Clarets skulle blive i Premier League, til og med kvalificere sig til Europa League, var ikke spået af mange.

De har været solide og stabile i gennem hele sæsonen og nu belønnes det. Mon ikke også det tiltrækker en del store navne.

Mohamed Salahs vanvittige målscoringsevne

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Mohamed Salah har slået benene væk under enhver modstander, enhver fan og ethvert publikum. Hans evne for mål er blevet voldsomt forbedre i denne sæson, hvor han i alle turneringer står noteret for hele 43 mål for the Reds.

De gode præstationer har ført til, at Liverpool slutter nummer tre i PL OG er i Champions League finalen for første gang i, hvem ved hvor lang tid. Ganske overraskende  – og imponerende.

Arsene Wenger forlader Arsenal

De fleste Arsenals fans har længe villet skille sig af med Wenger – i sær eter denne sæson, der bestemt ikke har været super imponerende. Den 20 april 2018 offentligjorde franskmanden det så: at han stopper sin 22 år lange karriere i London klubben i slutningen af sæsonen.