Den 22-årige tysker Leon Goretzka har fundet ud af, hvilken klub han skifter til i januar. Det italienske medie Calciomercato skriver samtidig at det er et overraskende valg, som Goretzka vælger.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie skriver at den eftertragtede Schalke-stjerne Leon Goretzka forventes at forlade klubben til januar. Der har været stor interesse i den velspillende tysker, men det forventes at det er en outsider som kan sikre sig tyskeren.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images)

Det har primært været Liverpool, FC Barcelona og Juventus som har jagtet den unge tyske midtbanespiller. Nu meldes det at Bundesliga-giganten Bayern München lige pludselig, viser stor interesse.

Calciomercato skriver at Leon Goretzka skulle have afsløret, at han ikke forlænger kontrakten med Schalke. Derfor vil Schalke formentlig sælge den tyske landsholdsspiller i løbet af januars transfervindue.

Overraskende valg for den tyske midtbanespiller?

Mediet melder nu at Leon Goretzka mere eller mindre har aftalt med Bayern München, at det er klubben han skifter til i løbet af januar. Det kommer ifølge mediet som en overraskelse, da Bayern München ikke har været en af storklubberne som har vist interesse.

Læs også: Officielt: Real Madrid-stjerne underskriver kontraktforlængelse