Real Madrid har i denne sæson ikke været helt så overbevisende som de i den grad var i sommers, da de snuppede både La Liga, for første gang i fem år, og Champions League

AF KRISTINA PARIS

Nu har de chancen for at få rettet op på det, når de den 23. december møder deres evige rivaler fra Barcelona i en de mest ikoniske kampe i moderne tid, det klassiske El Clasico.

Men de tror åbenbart, at de kan klare den catalonske modstander uden en af deres stjernespillere. Det er nemlig nu blevet bekræftet, at deres walisiske landsholdsspiller, Gareth Bale, kommer til at starte den ikoniske kamp som bænkevarmer.

Han er netop vendt tilbage efter tre måneder som skadet. Real Madrid vil dog ikke tage nogle chancer, og de sparer den lynhurtige kantspiller så meget som muligt.

 (Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Det skriver den spanske avis Marca, der også slår fast, at den 28-årige spiller dog ikke er ved fuld fitness endnu, og at han derfor ikke vil være med i startopstillingen, når det går løs i weekednen.

Hovedfokus ligger dog lige nu for Real Madrids trænerstab i at få Bale tilbage stille og roligt til startopstillingen for at han overleve sin lange skadeshistorik.

For Bale er vital for Real Madrids kommende succes i denne sæson. Indtil videre har den berømte Madrid trio BBC – Ronaldo, Benzema og Bale  – kun lavet omkring 10 mål til sammen, og det er i hvert fald ikke nok, hvis man ønsker at være med i kampen om det spanske mesterskab og Champions League sæson efter sæson.

Lige nu forventes det dog, at Bale kommer ind som en sen indskiftning i kampen mod Barca. Han kan på den måde overløbe de allerede trætte Barcelona backs med sin hurtighed og enorme kraft i fødder og ben.