Har du styr på, hvornår transfervindue t i de forskellige ligaer lukker? Nej, vel. Her er en komplet oversigt.

Storbritanniens transferdeadline day er dagen inden sæsonen bliver sparket i gang, men hvornår lukker de andre vinduer i Europa?

Førhen lukkede Premier Leagues transfervindue ikke lige inden sæsonstart. Nej, det sluttede først den 31.august og det betød, at man havde en hel måned mere til at hente spillere.

Reglen blev ændret for at forhindre klubber i at blive forhindret af sager uden for banen. De skal kun koncentrere sig om fodbolden, når den er begyndt. Det er dog kun Premier League, der følger den nye regel om transfervindue r.


Hvornår lukker PLs transfervindue?

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Transfervinduet for Englands bedste række, Premier League, lukker ikke lukke den 31. august som det plejer. I stedet lukker det den 9. august. Dagen inden sæsonen begynder i England.
Klubber i Premier League vil dog stadig være i stand til at sælge spillere til andre ligaer. Det er dog ikke muligt at hente nye spillere ind efter den 9. august.

Hvornår lukker transfervinduerne i resten af Europa?

Store europæiske ligaer som Spanien, Tyskland, Italien og Frankrig har stadig deres transfervindue åbent fra . juni til 31. august. Det samme som før. Den eneste undtagelse er dog Italien, hvis transfervindue lukker den 17. august i stedet. Det er dagen inden Serie A begynder.

Hvis reglen var trådt i kraft i sidste sæson, var Coutinho nok stadig Liverpool spiller. Nok fordi Klopp og co. ikke ville have mulighed for at hente en ny spiller som erstatning ind.

Det er nok en af de ting som den nye regel kommer til at påvirke. Klubber i England kommer formentlig ikke til at sælge nøglespiller efter transfervindue t er lukket, for så har de jo ikke nogen mulighed for at hente en erstatning i stedet for.