Den tidligere Liverpool-angriber Michael Owen mener, at Premier Leagues aktuelle førerhold, er et af de bedste i ligaens historie. 

Liverpool har vundet samtlige 20 kampe i Premier League i denne sæson pånær en enkelt uafgjort på Old Trafford mod Manchester United. Jürgen Klopps tropper virker ustoppelige og rider på en bølge fra sidste sæson succes med et Champions League-trofæ og 97 point i ligaen. Klubbens tidligere landsholdangriber Michael Owen er fuld af lovprisninger over for mandskabets præstationer. 

”De har alt,” siger den 40-årige englænder til BT Sport. 

”Vi er vidne til et af de bedste hold i Premier Leagues historie, hvis ikke det bedste. Det eneste de mangler nu er at løfte mesterskabstrofæet og måske endda et par gange. Holdet har været sensationelt gode i et stykke tid nu.”

Liverpool vandt senest 2-0 på hjemmebane mod Sheffield United – på mål af Mohamed Salah og Sadio Mane – i en kamp, hvor holdet ifølge Michael Owen viste en evne til at være i kontrol, der er et mesterhold værdigt. 

”For nogle år siden var det typisk at se Liverpool kæmpe for at holde en føring, og de så usikre ud i kampenes slutning. I år har de været fantastiske. De har vist, at de har en stor variation i deres måde at spille på. De kan score fra alle steder på banen, de har styrke på kanterne, og de kan skabe mål gennem deres backs,” siger han med hentydning til de to angrebsivrige backs Andy Robertson og Trent Alexander-Arnold. 

Liverpool har i øjeblikket 13 point ned til Leicester på andenpladsen og har spillet en kamp færre. I næste runde møder holdet Tottenham på udebane. Inden da skal Jürgen Klopp, Mohamed Salah & Co. dog spille FA Cup-kamp mod lokalrivalerne fra Everton på søndag.