Liverpool-midtbanespilleren Alex Oxlade-Chamerblain, også bare kaldet Ox, fik i går det længe ventede comeback efter en svær periode på sidelinjen med skader. Det skriver Goal.com i dagens avis. Og nu takker den tidligere Arsenal-spiller Liverpool-fansene for at give ham den bedste opbakning i verden.

Comebacket skete i går, fredag, mod Premier League-bundholdet Huddersfield Town. En kamp som The Reds vandt overbevisende med hele 5-0. Han blev skiftet ind midt i anden halvleg. Og det var altså den 25-årige spillers første kamp i et helt år. Han blev nemlig skadet med knæet på nogenlunde samme tid sidste år.

Og faktisk kom Ox næsten på scoringstavlen, men den gik desværre for ham, ikke ind, men Liverpool kommer alligevel med sejren til at ligge nummer 1 i Premier League. Dog kun for en stund. For Manchester City spiller senere.

Ox takker på de sociale medier

Ox takker for opbakning og for modtagelsen. Han skriver 367 dage senere. Og nu er det svært for mig at beskrive, hvor godt det er at være tilbage. Tak til alle, der har støttet mig og hjulpet mig. Både venner, familie, kammerater på banen og teamet omkring klubben. Og størst af alt: tak til fansene, der har hjulpet mig gennem den mørkeste tid nogensinde.”

Mål fra Sadio Mane og Mohamed Salah efter Naby Keita mål i det første spilminut, hjalp Liverpool til sejr. Træner Jurgen Klopp var også glad for comebacket. Han siger:

“Efter mere end et år, så var planen helt sikkert i dag, at han skulle på banen og modtage klapsalver for sit hårde arbejde. 100 procent. Ox er en fantastisk spiller, men vi skal være forsigtige med ham nu. Det er en svær situation for han vil gerne spille. Og de afhænger af Premier League-titlen. Og han skal nu i kampform. Nu må vi se, hvad der sker.