Den tyske landsholdsspiller sidder i kontraktforhandlingerne med Arsenal intet afgjort endnu. Ozil vil ikke fortælle noget, men fastslår, at hans egen fremtid ikke afhænger af, hvorvidt Arsene Wenger fortsat er træner i Arsenal, når næste sæson begynder. 

Af David Paris 

Arsenals playmaker Mesut Ozil hævder, at ‘alt er åbent’ hvad angår en mulig forlængelse af tyskerens ophold på Emirates Stadium. Samtidig fortæller han, at manager Arsene Wengers fremtid i London ikke kommer til at have indflydelse på Ozils beslutning om kontraktforlængelse.

Den tyske landsholdsspillers kontrakt udløber til næste sommer og tanken om, at han og superstjernen Alexis Sanchez forlader klubben om under halvandet år, har fyldet meget i mediebilledet den næste tid. Specielt Arsenals fans har været påvirkede og de har, i klubbens seneste kampe, mod henholdvis Bayern Munchen og Lincoln City, protesteret, og krævet, at Wenger går af som træner, når denne sæson er færdig.

Protesterne kommer som resultat af Arsenals dårlige resultater og det uinspirerende spil på banen. Derudover har den 28-årige Ozil også været udsat for kritik på grund af svingende præstationer og umotiverende attitude. Om han har brug for nye udfordringer er uvist. Selv siger den tidligere Werder Bremen- og Real Madrid-spiller følgende:

(Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

“Alt er åbent. Jeg har samtaler med Arsenal. Lige nu koncentrerer jeg om den aktuelle sæson. Arsene Wenger var en af de største grunde, jeg kom til Arsenal. Men jeg ved, at nogle gange går tingene meget hurtigt i fodbold, og at du kan aldrig planlægge noget. Derfor ville være forkert at sige, at min fremtid afhænger af min træner,” fortalte Özil til den tyske avis Bild.

Ydermere fastslår Ozil også, at ypperste ønske er at vinde Champions League, helst med Arsenal inden hans kontrakt udløber om under halvandet år.