Af David Paris 

Jordan Pickford tror på, at hans chancer for at blive det engelske landsholds førstevalg mellem stængerne, er større end nogensinde før. Årsagen er simpel. Det skriver det engelske medie The Telegraph.

Den nuværende førstevalg i det engelske mål hedder Joe Hart og han har haft den plads i mange år. De seneste to sæsoner har englænderen dog ikke set alt for god; først i Manchester City, så Torino og nu fortsætter Harts dårlige præstationer i Premier League-midterklubben West Ham United. Af den grund tror, den kun 23-årige Jordan Pickford, at han kan blive nyt førstevalg.

Han kom til Everton fra Sunderland sidste sæson for cirka 30 millioner danske kroner og blev en af de dyreste målmænd handlter internet blandt to engelske klubber. Hans præstationer har dog ikke været prangende ligesom resten af Everton-mandskabet heller ikke har imponeret. Med tilgangen af den nye træner Sam Allardyce, er der dog noget der tyder på, at Merseyside-klubben har fået vendt skuden og er tilbage i kampen om de europæiske pladser.

Hart har haft problemer med sit spil i denne sæson og derfor kan han ende på bænken til sommer under VM-slutrunden. (Photo by TF-Images/Getty Images)

Den engelske landstræner Gareth Southgate har udtalt, at han er imponeret over Pickfords præstationer i Everton-buret trods de dårlige omstændigheder og netop af den grund kan han måske få chancen på landsholdet under sommerens VM-slutrunde i Rusland.

Pickford siger:

“Ja selvfølgelig håber jeg på at få chancen. Det handler om gode præstationer så vi må så om jeg leverer det i Premier League på den anden side af nytår. Hvis jeg kommer til at spille for England under VM vil det være det største der nogensinde er sket for mig. Det er en drøm, der ville kunne gå i opfyldelse. Jeg arbejder hver dag rigtigt hårdt for at opnå netop det. “