I følge flere medier har Real Madrids verdensstjerne, Cristiano Ronaldo fortalt flere af sine holdkammerater, at han ønsker at forlade klubben. 

Men de medier slår nu fast, at det ønske faktisk kom på tale flere uger inden klubben vandt deres tredje Champions League titel i træk, som de sikrede sig i sidste måned mod Liverpool i Kiev 3-1.

I følge det spanske medie Marca har Ronaldo givet udtryk for sin beslutning om at forlade den spanske hovedstad i et godt stykke tid  nu, så derfor er chancen for han skifter klub denne sommer højere end den nogensinde har været før-

Ronalod skabte yderligere usikkerhed efter klubbens formidable triumf i La Liga i sidste måned ved at komme med følgende udtalelse: “Det var rigtig dejligt at være i Madrid…i de næste par dage vil jeg give et svar på til fansene om, der altid har været på min side.” fortalte den portugisiske verdensstjerne til the Daily Mail.

(L-R) Cristiano Ronaldo of Portugal, Gareth Bale of Wales during the UEFA EURO semi-final match between Portugal and Wales on July 6, 2016 at the Stade de Lyon in Lyon, France.(Photo by VI Images via Getty Images)

Ronaldo er siden da blevet kædet sammen med de helt store klubber i verden. Deriblandt franske PSG, der eftersigende skulle være den eneste klub, der har kapitalen til at hente den portugisiske verdensstjerne til holdet.

Det er dog også sikkert, at Ronaldos udtalelser blot er til for at afpresse Real Madrid til en endnu højere løn. Men som Marca skriver, er den 33-årige stjernes ønske om a t forlade klubben faktisk reelt denne gang.

Tidligere på ugen blev han kædet sammen med et skifte tilbage til den klub, der i første omgang gjorde ham stor: Manchester United i Premier League.

Ronaldo tjener lige nu i omegnen af 180 millioner kroner om året i Real Madrid og det skulle være noget af en mundfuld for De røde Djævle, der allerede er en af de mest gældsramte klubber i Premier League.