I aftes sikrede han sin klub Chelsea trofæet i Europa League-finalen, og nu kan et vigtigt skridt i karrieren så småt tage form. Eden Hazard er millimeter fra at være Real Madrid-spiller.

Eden Hazard Chelsea

Det er tidligere på måneden blevet rapporteret, at Real Madrid har lavet en aftale med Chelsea om at præsentere Eden Hazard efter Europa League-finalen, og da den kamp nu endegyldigt er fortid, kan det således allerede være fra i dag, at belgieren præsenteres i den spanske storklub.

Forskellige medier rapporterer dog fortsat, at de to klubber ikke er enige om en pris for Eden Hazard, men hvis man skal tro den store spanske avis, AS, der som regel har godt styr på sine kilder i Real Madrid, pønser kongeklubben på at præsentere Chelsea-stjernen i næste uge.

Avisen rapporterer, at præsentationen af Eden Hazard er planlagt til mandag den 3. juni, og at det kommer til at ske, medmindre der sker tilbageslag. Chelsea har færdiggjort sæsonen, og alt er nu gjort frit til, at deres belgiske superstjerne kan forlade London-klubben.

Real Madrid har store planer for sommerens transfervindue, og Eden Hazard forventes at være den næste spiller, der hentes til klubben. I forvejen er der allerede blevet skrevet kontrakt med Eder Militao, og der er planer om også at hente Ferland Mendy og Luka Jovic i henholdsvis Lyon og Eintracht Frankfurt.

Derudover er også både Christian Eriksen og Paul Pogba blevet sat i forbindelse med klubben. Disse handler forventes at blive arbejdet på fra spaniernes side, ligeså snart man har landet Eden Hazard. Christian Eriksen spiller Champions League-finale lørdag aften, og herfra er sæsonen slut.