Liverpool og Manchester United støder søndag ind i hinanden på Anfield i Premier League. På trods af, at United er 16 point bagefter Liverpool, sender Mourinho alligevel spydige kommentarer på pressemødet.

MANCHESTER, ENGLAND – MARCH 10: Jose Mourinho, Manager of Manchester United and Jurgen Klopp, Manager of Liverpool speak during the Premier League match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford on March 10, 2018 in Manchester, England. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

José Mourinho er fuld af spydige kommentarer. Og pressemødet forud for kampen mod Liverpool var ingen undtagelse.

Her mindede den portugisiske træner nemlig sin trænerkollega om, at han intet har vundet på Anfield endnu.

Liverpool fører i øjeblikket Premier League og der er 16 point ned til United. De Røde Djævle fik en dårlig start på sæsonen, som har medvirket til, at de skal prise sig lykkelige, hvis de får den så eftertragtede fjerdeplads i hus i denne sæson.

Mourinho har vundet to trofæer – ligacuppen og Europa League – siden han tog over hos United, mens Klopp stadig mangler at vinde et trofæ efter tre på Anfield.

Forud for søndagens opgør på Merseyside, fortalte Mourinho sin trænerkollega, at han ikke er en succes, før han har vundet trofæer med Liverpool.

– Jeg mener, at trofæer betyder noget. Især, når du har muligheden for at vinde noget, og når du fortæller, at det er et klart mål at vinde en titel.

– Du kender fra første dag dit potentiale i truppen og ønsket om at vinde titler hænger sammen med det kendskab.

– Jeg mener, at Jürgen allerede har sagt, at de vil vinde Premier League i denne sæson, og at det er deres klare mål.

Mourinho er efter sigende utilfreds over, at der ikke bliver investeret nok i truppen på Old Trafford.

Det er ikke et spørgsmål om penge – og så alligevel…

I sommer spenderede Liverpool hele 168 millioner pund, mens Manchester United måtte “nøjes” med at bruge 70 millioner pund.

– Det handler ikke kun om de penge, der blev brugt i sommer, det er også mange andre ting.

– Det handler ikke kun om at bruge penge og forstærke truppen. Et fodboldhold er mere end det, så det handler ikke kun om at bruge penge.

– Det er ligesom et hus. Det handler ikke om de møbler, du køber. Det handler også om det arbejde, du skal lave. Du køber de bedst mulige møbler, og så er du klar til at leve i et fantastisk hus.