Crystal Palace er i god form i øjeblikket. De har netop banket storklubben Liverpool på udebane med 2-1. Ganske imponerende. Nu topper de anden overraskende liste. 

AF KRISTIAN PARIS 

Crystal Palaces angriber Christian Benteke har nu toppet en af Premier Leagues gode lister. Angriberen topper nemlig listen over mål scoret med hoevedet, eftersom klubben vandt over Liverpool i sidste weekend med 2-1.

Data fra EA SPORTS afslører at belgierens seks mål på hovedet i denne Premier League sæson sætter på højde med andre profilerede angribere som Romelu Lukaku, Fernando Llorente og Michail Antonio, når det kommer til mål scoret med hovedet i denne Premier League sæson.
Liverpool v Crystal Palace - Premier League

Andre spillere, der har været dødbringende på hovedet er Arsenals angriber Olivier Giroud, der måske er på vej væk fra London. Ligeledes har Leicester Citys rekordindkøb, Islam Slimani, også brilleret en del på hovedet. West Bromwich Albions Salomon Rondon har scoret fem også, og den nu langtidsskadede Zlatan Ibrahimovic, Dele Allie, Gareth McAuley har alle scoret fire på hovedet.

Top 10 over de spillere, der har scoret flest mål på hovedet: 
Spiller Klub Mål på hovedet
Christian Benteke​ Crystal Palace​ ​6
​Romelu Lukaku ​Everton ​6
​Fernando Llorente ​Swansea City ​6
​Michail Antonio West Ham United​ 6​
Olivier Giroud​ Arsenal​ 5​
Islam Slimani​ Leicester City​ 5​
Salomon Rondon​ West Bromwich Albon​ 5​
​Zlatan Ibrahimovic Manchester United​ 4​
Dele Alli​ Tottenham Hotspur​ 4​
​Gareth McAuley West Bromwich Albion​ 4​

 

Faktisk bliver der i denne moderne fodboldtid scoret mindre mål en førhen. Eden Hazard og Jermain Defoe, der tilsammen har 29 Premier League mål tilsammen i denne sæson har ikke scoret ét eneste mål på hovedet i hele sæsonen. Det har måske noget at gøre med, at de to spillere aldrig har været gode på hovedet.